vloerverwarming-hoofd

Aanleg van vloerverwarming in regio Landgraaf, Hoensbroek, Brunssum

Vloerverwarming als centrale verwarming zorgt voor veel warmtecomfort. Omdat de gevoelstemperatuur hoger ligt dan bij een radiator, kan de thermostaat vaak 2 graden lager worden gedraaid. Dit zorgt voor een flinke kostenbesparing op uw energierekening. Daarnaast vindt er nauwelijks stofcirculatie plaats, dit zorgt voor meer hygiëne en minder ongemak van eventuele allergieën. Voor iedere vloer zijn er mogelijkheden voor het aanleggen van vloerverwarming. Onze installateur vertelt u graag meer en zorgt voor een vakkundige installatie. AABEE Installatiebedrijf is actief in Landgraaf, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum en omstreken.

Installatie vloerverwarming

In vrijwel elke woning is een vorm van vloerverwarming mogelijk. Het wordt aangesloten op de bestaande verwarmingsinstallatie met behulp van een speciale regeleenheid. De installatie van vloerverwarming kunt u met een gerust hart overlaten aan de installateur van AABEE Installatiebedrijf.

Bent u geïntresseerd in onze prijs voor vloerverwarming? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Als vakkundig installateur verzorgen wij de installatie van verwarming met name in de omgeving van Landgraaf, Heerlen, Hoensbroek en Brunssum.

Contact opnemen

vloerverwaring-naast


Top