radiatoren-hoofd

Radiatoren in alle soorten en maten

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van (design)radiatoren. Onze installateur weet precies welk type en aantal nodig zijn voor een comfortabel binnenklimaat en vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Vervolgens zorgt hij voor een nette installatie waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. De installatie verzorgen wij met name in de regio Hoensbroek, Heerlen, Landgraaf en Brunssum.

Designradiatoren

Een designradiator levert niet alleen warmte, maar is ook nog eens een echte blikvanger in uw huis. Deze radiatoren zijn verkrijgbaar in alle kleuren, soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van radiator met een eigentijdse vorm, een aluminium kleur of een opvallende print? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u.

Voor ieders budget leveren wij (design)radiatoren. Neem gerust contact op met AABEE Installatiebedrijf voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte. De installatie is bij onze installateur in goede handen. Wij zijn actief in Hoensbroek, Heerlen, Landgraaf, Brunssum en omgeving.

Maak afspraak

radiatoren-naast

Lees meer over radiatoren

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top