verwarming-hoofd-2

Uw installateur voor centrale verwarming in Landgraaf, Hoensbroek, Brunssum e.o.

Bent u op zoek naar een ervaren installateur voor de aanleg van centrale verwarming? Dan bent u bij AABEE Installatiebedrijf aan het juiste adres. Wij verzorgen de installatie van uw cv-ketel, geiser, boiler, vloerverwarming en (design)radiatoren met de grootste vakkundigheid. Onze installateur is actief in de omgeving van Heerlen, Landgraaf, Hoensbroek en Brunssum.

Verwarmingsadvies

Onze verwarmingsinstallateur geeft u graag advies over centrale verwarming voor een comfortabel binnenklimaat. Wij weten precies welke cv-ketel voldoet aan uw wensen, hoeveel radiatoren nodig zijn en wat de mogelijkheden voor vloerverwarming zijn voor uw situatie. Wij gaan daarbij altijd uit van de beste producten tegen een degelijke prijs.

Cv-ketel

Uw cv-ketel is na 12 tot 15 jaar aan vervanging toe. De aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel is een grote investering, het is dan ook belangrijk dat u een juiste keuze maakt. De installateur van AABEE Installatiebedrijf geeft u daarom graag een advies op maat, zodat uw cv-ketel straks voldoet aan uw verwachtingen.

verwaring-naast

Radiatoren

Voor het vakkundig vervangen en installeren van radiatoren kunt u uitstekend bij ons terecht. Ook het leveren en installeren van een mooie designradiator behoort tot de mogelijkheden. Zo wordt uw verwarming een echte blikvanger in huis.

Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt ervaren als een van de aangenaamste vormen van verwarming. U heeft zo geen koude voeten meer, tochtverschijnselen zijn verleden tijd en energie wordt bespaard. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige, behaaglijke warmte over het gehele vloeroppervlak. Vloerverwarming kan op verschillende manieren geïnstalleerd worden. We spreken graag met u de mogelijkheden voor uw situatie door.

Kortom, onze erkende installateur verzorgt de complete installatie van uw centrale verwarming. U bent bij ons verzekerd van een gedegen en persoonlijk advies en een professionele installatie. Voor een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie, kunt u gerust contact met ons opnemen. Ons rayon betreft de omgeving van Heerlen, Landgraaf, Hoensbroek en Brunssum.

Maak afspraakTop