AABEE installatiebedrijf
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff
AABEE installatiebedrijf Hoensbroek AABEE installatiebedrijf Hoensbroek

Installateur en loodgieter in Hoensbroek, Brunssum, Landgraaf, Heerlen e.o.

AABEE Installatiebedrijf is erkend installateur en aangesloten bij UNETO-VNI, zodat u zeker bent van vakmanschap en kwalitatief hoogstaande materialen. Als loodgieter en installateur zijn we u graag van dienst op het gebied van cv-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming, badkamers en leidingwerk. Wij zorgen voor een vakkundig advies tot en met de oplevering, zo brengt u alles eenvoudig onder bij één installatiebedrijf. Wij werken samen met een vaste ploeg bestaand uit een professionele elektricien, timmerman en tegelzetter. Ons werkgebied bestrijkt de omgeving van Hoensbroek, Heerlen, Landgraaf en Brunssum.

 

Uw loodgieter en installateur voor:

- verbouwen van badkamers

- aanleggen van leidingen

- verhelpen van lekkages

- installatie van cv-ketels

- aanleg van vloerverwarming

- installatie van (design)radiatoren

 

Als u op zoek bent naar een zeer complete installateur voor de aanleg van verwarming en sanitair, neem dan gerust contact op met AABEE Installatiebedrijf. Bij ons kunt u rekenen op een deskundig en persoonlijk advies, vakmanschap en producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 

Voor een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie, kunt u gerust contact met ons opnemen. Als loodgieter en installateur zijn wij werkzaam in de regio Hoensbroek, Heerlen, Landgraaf, Brunssum, Kunrade, Oirsbeek, Spaubeek, Geleen, Sittard tot Maastricht.

 Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...