sanitair-hoofd-1

Wij verbouwen badkamers in Hoensbroek, Brussum, Landgraaf, Heerlen e.o.

De aanschaf van een nieuwe badkamer is een bewuste keuze, u gaat hier immers jarenlang dagelijks intensief gebruik van maken. Wij vinden het belangrijk dat deze perfect aansluit bij uw wensen en woonsituatie. AABEE Installatiebedrijf zorgt voor het advies tot de installatie van sanitair. Bovendien zorgen wij ook voor veel warmtecomfort door het installeren van vloerverwarming of mooie designradiatoren. Onze loodgieter beschikt over veel ervaring en vakkennis, zodat uw badkamer te allen tijde netjes wordt opgeleverd. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Heerlen, Hoensbroek, Landgraaf en Brunssum.

Persoonlijk advies op maat

Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en geven u een advies op maat. Daarnaast maken we samen met u een geschikt ontwerp. Ook als u slechts het sanitair in uw toilet wilt vervangen, bespreken we met u de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u een overzichtelijke en scherpe offerte van ons.

sanitair-naast

Badkamer plaatsen

Wij zijn sterk in het verbouwen van uw gehele badkamer, maar ook slechts het vervangen van sanitair behoort tot de mogelijkheden. Bovendien is het vervangen van leidingen bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een royale straal warm water uit uw kranen, wat meedraagt aan het comfort van uw badkamer. Daarnaast heeft onze loodgieter veel ervaring met het installeren van sanitair. Wij hebben oog voor detail, zorgen voor een snelle installatie en een nette afwerking.

Neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies en scherpe offerte. Ons werkgebied concentreert zich rond de plaatsen Hoensbroek, Heerlen, Landgraaf en Brunssum.

Maak afspraakTop